Cum sa alegi cele mai potrivite balamale pentru mobilierul din locuinta ta

Ce este cel mai important intr-o locuinta: designul, utilitatea sau linistea? Probabil ca toate cele de mai sus, ai spune si suntem cu totul de acord. O casa poate fi moderna, dar nu neaparat utila, asa ca trebuie sa faci cele mai bune alegeri pentru a-ti crea un spatiu pe care sa il poti numi acasa. Astazi vrem sa vorbim despre cateva elemente pe care le poti trece foarte usor cu vederea, dar a caror importanta poate decide nivelul de fericire pe care tu il poti experimenta in propria locuinta. Haide sa vedem, alaturi de echipa Accemob, cum sa alegi cele mai potrivite balamale pentru mobilierul din locuinta ta.

Ia in considerare materialul balamalelor

Te-ai gandit vreodata ca si materialul din care sunt confectionate balamalele este foarte important? Ei bine, acesta este un aspect pe care vei dori sa nu il mai neglijezi pe viitor, deoarece poate decide soarta corpurilor tale de mobilier. Desi poate vrei sa economisesti niste bani, iti recomandam sa nu optezi pentru balamale fabricate din cele mai ieftine materiale de pe piata, deoarece probabilitatea ca acestea sa aiba o durata de viata mica este una destul de mare. Unele dintre cele mai utilizate si comune materiale pentru balamale sunt inoxul, cuprul, bronzul sau alama. Balamale pentru mobila de la Accemob.

Ce tip de design se potriveste cel mai bine?

In prezent poti gasi o gama extrem de variata de balamale dintre care sa le alegi pe cele mai potrivite pentru mobilierul din locuinta ta. De exemplu, exista balamale pentru usi grele, care sunt create pentru a sustine o greutate mare, balamale mini, pentru usile mici si usoare, cum ar fi cele de la corpurile de mobilier din PAL si chiar balamale pentru usile din sticla. Daca te intereseaza si aspectul, nu doar utilitatea acestora, poti opta acum pentru balamale ingropate in cant si front, care sunt extrem de discrete.

Sensul de deschidere

Exista atat balamale care permit deschiderea usilor inspre stanga, cat si balamale care permite deschiderea usilor inspre dreapta. Dar asta nu este tot. In prezent poti opta si pentru balamale cu deschidere de 110, 165, 170 sau chiar 270 de grade si le poti gasi pe toate si multe altele chiar pe site-ul Accemob!

Nu uita de raportul calitate pret

Fireste, fiecare dintre noi are la dispozitie un buget mai mult sau mai putin generos cand vine vorba despre achizitionarea accesoriilor pentru locuinta. Stai linistit, deoarece preturile balamalelor sunt prietenoase cu orice buzunar. Pe site-ul nostru poti gasi balamale care pornesc de la mai putin de 1 leu, deci poti alege in voie ceea ce este mai potrivit pentru nevoile tale. Balamale pentru mobila de la Accemob.

Nu uita sa te asiguri ca ai dimensiunile corecte aferente balamalelor necesare pentru mobilierul tau. Masoara de doua ori pentru a fi sigur, apoi alege de pe site modelele potrivite si plaseaza coamanda. Iti livram produsele in cel mai scurt timp cu putinta si in cele mai bune conditii, pentru a te putea bucura pe deplin de calitatea produselor Accemob!