Accesorii de mobilier pentru bucatarie – necesitatile fiecarei gospodine

Un apartament ingrijit si functional este obiectivul oricarei gospodine ocupate. Accesoriile de mobilier ajuta la organizarea spatiului sau. Folosirea lor intr-un mod simplu faciliteaza, de asemenea, sarcinile casnice zilnice. Care dintre accesoriile de mobilier disponibile pe piata sunt utile atunci cand se administreaza o casa?

Cosuri de depozitare extensibile

O bucatarie ingenios amenajata nu se poate lipsi de aceste adaosuri realizate din sarma cu diametru standard, acoperite cu crom sau vopsea speciala pentru protectie. Pentru a le glisa, se folosesc glisiere pentru sertare, pentru a asigura o deschidere si inchidere silentioasa si lina. Cosurile de depozitare extractabile sunt potrivite chiar si pentru a fi plasate in dulapuri inguste si de colt. Ele sunt, de asemenea, utilizate ca:

·         scurgatoare,

·         tavi de frigider,

·         tavite de vase pentru masina de spalat vase

Daca dorim sa amplasam cosuri de depozitare in bucataria noastra, merita sa ne gandim la acest lucru in faza de proiectare. Atunci le vom adapta cu usurinta la dimensiunea dulapurilor si vom planifica amplasarea lor in bucataria noastra.

Containerele

Insertiile pentru sertare si tavitele pentru tacamuri sunt utile in diverse situatii: atunci cand gatiti, cand faceti curatenie sau cand depozitati hrana. Acestea faciliteaza organizarea eficienta a menajului, ceea ce, la randul sau, economiseste timp de curatenie intrucat fiecare obiect isi are locul sau. O segregare eficienta este asigurata de:

·         insertii pentru sertare

·         tavite pentru tacamuri

·         containere de gunoi

·         cosuri de sortare a deseurilor

In loc sa cautam in graba ustensilele de bucatarie de care avem nevoie sau sa separam deseurile in mai multe cosuri diferite, alegem tipul potrivit de container de gunoi cu doua, trei sau patru camere, sau organizatoare de sertare pentru furculite, linguri, cutite sau furculite pentru prajituri.

Scurgatoare

Uneori este mai bine sa spalam manual – atunci cand spalam vesela delicata, uneltele de bucatarie din lemn si aluminiu sau cand dorim sa o facem rapid, ca in cazul unor oale individuale sau al unei cesti de cafea de dimineata. Vasele trebuie sa se usuce undeva, motiv pentru care la Accemob am pregatit o selectie larga de suporturi de uscare a vaselor, potrivite pentru a mobila orice bucataria.

·         scurgator in picioare (pentru a fi pus pe blatul de lucru din bucatarie)

·         scurgator pentru dulapuri superioare / superioare

·         scurgator pentru dulapurile inferioare.

Umerasele de perete

Umerasele de diferite forme si dimensiuni sunt potrivite in special pentru apartamentele mici, unde fiecare lucru inutil da impresia de dezordine. Cele mai populare locuri pentru aceste accesorii de mobilier sunt holul si baia, dar le apreciem din ce in ce mai mult si in bucatarie – pentru agatarea prosoapelor, a manusilor de bucatarie, a sorturilor si a pungilor de cumparaturi.

Un cuier de perete ales va facilita accesul membrilor gospodariei la lucrurile necesare, iar aspectul sau poate oferi un plus de estetica interiorul.

Accesoriile moderne pentru mobilier nu sunt un lux inutil. Practicitatea si estetica lor inseamna ca, dupa testare, ele devin adesea un element permanent al mobilierului de casa. Mai ales fara unele parti ale echipamentului nostru de bucatarie, este pur si simplu dificil sa ne descurcam fara sa stim ca exista astfel de facilitati.

La Accemob avem o multitudine de produse si accesorii care va vor ajuta sa va personalizati spatiul din bucatarie cat mai eficient si estetic. Acceseaza acum categoria noastra de Accesorii de Bucatarie si alege-ti produsele de care incaperea ta are nevoie pentru a deveni cel mai util spatiu!