Bine ați venit la ACCEMOB!

Compania Accemob este un lider recunoscut în Moldova în ceea ce privește vânzarea accesoriilor pentru mobilă și mobilier, iar de peste un an de zile își face cunoscută prezența și pe piața românească, începând cu orașul Iași.

Am căpătat reputația unui partener de încredere, astfel devenind obligați să respectăm anumite puncte cheie pentru parteneriate de succes:

  • Menținerea unei largi varietăți de produse. Accemob oferă atât accesorii de mari dimensiuni (plinte, metaboxe, glisiere), cât și detalii mărunte (broaște pentru uși magnetice, chei balamale, bara tubulara, bara ovala, cheie euro).
    Este important de știut că fiecare accesoriu de mobilier este disponibil în mai multe variante, ceea ce vă permite să alegeți exact ce vi se potrivește.
  • Stocare și restocare constantă. Prin colaborarea dumneavoastră cu noi, nu vă veți dezamăgi clienții companiei dumneavoastră niciodată. Acest lucru se datorează prezenței constante a produselor în depozit.
    În cazul în care planificați o producție pe scară largă, noi vom livra comanda la timp întotdeauna.
  • Costuri accesibile garantate. Accemob, fiind o companie mare, setează standardul când vine vorba de prețuri competitive.
  • Fiecare client contează, indiferent de dimensiunea lui. Fie că sunt angajații fabricilor mari de mobilă ori oameni care aleg detalii mărunte pentru repararea mobilierului de acasă, Accemob oferă același tratament al clienților.
  • Noi oferim posibilitatea de a achiziționa bunuri, atît en-gros cât și cu amănuntul.

Accemob – partener de încredere atât pentru marile fabrici de mobilă cât și pentru meșterii individuali.

De ce să alegi ACCEMOB ROMÂNIA?

Accemob oferă atât accesorii de mari dimensiuni (plinte, metaboxe, glisiere), cât și detalii mărunte (broaște pentru uși magnetice, chei balamale, bara tubulara, bara ovala, cheie euro).

Prin colaborarea dumneavoastră cu noi, nu vă veți dezamăgi clienții companiei dumneavoastră niciodată. Acest lucru se datorează prezenței constante a produselor în depozit.

Accemob, fiind o companie mare, setează standardul când vine vorba de prețuri competitive.

Fie că sunt angajații fabricilor mari de mobilă ori oameni care aleg detalii mărunte pentru repararea mobilierului de acasă, Accemob oferă același tratament al clienților.

IAȘI

Strada Bucium 34, Iași, România 700153
Email: vanzari@accemob.ro
Telefon: (+4) 0735 710 126

CHIȘINĂU

Strada Tighina 20/A, Chișinău, Moldova
Email: sebas.centru@mail.ru
Telefon: (+373) 693 813 73