Ce poti face cu mobila veche?

Atunci cand renovezi in locuinta sau te muti, realizezi ca ai o serie de obiecte care nu mai sunt utile sau nu iti mai sunt pe plac. Printre acestea se pot numara si corpuri de mobilier, intr-o stare mai mult sau mai putin buna. Ce planuiesti sa faci cu ele? Daca ai nevoie de ceva inspiratie, ramai alaturi de noi si haide sa vedem ce poti face cu mobila veche?

Opteaza pentru programul „Rabla pentru mobilier”

Sa arunci corpurile vechi de mobilier la gunoi pare o solutie usoara, dar asta nu inseamna ca este si corecta. Daca masa sau scaunele la care vrei sa renunti nu mai pot fi utilizate, atunci poti apela la programul „Rabla pentru mobilier”. Exista firme care se ocupa cu astfel de programe, care recicleaza corpurile vechi de mobilier, pentru a proteja mediul inconjurator si a diminua nivelul de poluare. Totodata, unele dintre firmele care se ocupa cu acest program iti pot oferi chiar si vouchere pentru cumparaturi, valabile in magazinele lor, deci ai doar de castigat daca alegi aceasta varianta.

Apeleaza la o firma de colectare a mobilei

Fie ca vrei doar sa scapi de mobila veche sau vrei sa o transporti intr-o alta locatie, poti apela la o firma care se ocupa de colectarea mobilierului tau. Pentru o suma modica poti apela la acesti oameni care sa vina sa se ocupe de debarasarea mobilei. In general aceasta se calculeaza in functie de greutatea si volumul obiectelor destinate colectarii.

O poti reconditiona

Pe site-ul nostru poti gasi o varietate de accesorii care sa te ajute sa faci mobila sa arate ca noua. Poti apela la manere, sisteme de glisare sau balamale, care sa ofere dulapurilor sau sertarelor un aer nou si fresh. Fireste, poti interveni si cu smirghel, primer si vopsea, daca vrei sa realizezi o tranformare completa a obiectului respectiv. Iti recomandam sa te inspiri de pe site-ul nostru sau de pe alte pagini cu astfel de specific.

O poti dona

Dulapul pe care nu il mai doresti in locuinta este inca in stare buna? De ce nu alegi sa il donezi cuiva care are nevoie de el. Poate fi vorba despre un prieten sau o persoana cu posibilitati materiale limitate. O astfel de abordare va reduce risipa si va face pe cineva foarte fericit. Poti posta anunturi direct pe conturile tale de social media si cu siguranta vei avea doritori in cel mai scurt timp cu putinta.

Mobila veche nu trebuie sa fie abandonata la cosul de gunoi. O poti colecta, vinde, dona sau chiar reconditiona. Alege o metoda care sa fie avantajoasa pentru nevoile tale, dar si care sa fie prietenoasa cu mediul inconjurator si care sa nu incurajeze poluarea.

Pe site-ul nostru poti gasi o gama variata de accesorii pentru mobilier, precum manere pentru sertare, balamale pentru dulapuri sau rafturi, mese, scaune si multe altele. Nu ezita sa ne faci o vizita in mediul online sau sa vii chiar in magazinul nostru fizic, aflat in orasul Iasi.