4 motive sa optezi pentru mobilier suspendat

4 motive sa optezi pentru mobilier suspendat

Mobilierul suspendat reprezinta o solutie extrem de practica, dar si estetica pentru a-ti amenaja locuinta si a profita de tot spatiul pe care il ai la dispozitie. In prezent apar tot mai multe idei si metode inedite de a aseza copurile de mobilier suspendate, pentru a transforma casa intr-o adevarata opera de arta. Daca este prima oara cand iei in considerare o astfel de amenajare, da-ne voie sa incercam sa te convingem sa faci acest pas. Iata 4 motive sa optezi pentru mobilier suspendat.

Stil modern

In prezent, atunci cand suntem pe cale sa facem schimbari in locuinta, nu mai cautam doar solutii practice, ci si estetice. Aspectul locuintei ocupa un rol important in luarea unei decizii atat de radicale, deci stilul reprezinta un mare atu al mobilierului de tip suspendat. Daca esti adept al unui stil minimalist, atunci ai gasit raspunsul castigator. Mobilierul suspendat nu trebuie sa fie sofisticat, ci simplu, elegant sau chiar stil industrial, care sa combine concepetele de „practic” si „estetic”. Poti alege mobilierul suspendat atat pentru bucatarie, cat si pentru sufragerie sau chiar baie. Vei obtine astfel un look echilibrat, care sa se potriveasca cu intreaga locuinta.

Spatiu in plus

Probabil cel mai mare atu al mobilierului suspendat este spatiul suplimentar pe care te ajuta sa il castigi in locuinta. In special daca ai parte de o locuinta modesta in ceea ce priveste dimensiunile, dulapurile sau rafturile suspendate sunt raspunsul la toate intrebarile tale. Daca nu te poti folosi de spatiul de la sol sau poate ca l-ai epuizat, atunci gandeste la inaltime. Asta inseamna ca trebuie sa utilizezi spatiul de la nivelul de sus. Monteaza dulapuri sau rafturi si suporturi pe pereti, astfel incat podeaua sa ramana libera pentru alte activitati care nu pot fi aduse la acest nivel.

Curatenie usor de realizat

Sa fim sinceri, oricat de placut din punct de vedere estetic ar fi un design, daca nu este si practic, ne cam taie cheful. Vorbim aici si despre cat de usor de intretinut este sau daca ofera batai de cap proprietarilor. Ei bine, ai noroc in cazul mobilierului suspendat, deoarece curatenia nu va mai reprezenta o corvoada. Poti aspira podelele sau da cu mopul in doar cateva minute, deoarece nu vei fi nevoit sa muti corpuri grele de mobilier. Nici nu vei mai avea de-a face cu covoare bagate sub dulapuri sau parchet zgariat din cauza mobilei mutate in mod gresit.

Dai dovada de curaj

Sa fim sinceri, mobilierul suspendat nu este chiar pentru oricine. Ai nevoie de o doza de curaj pentru a renunta la mobilierul obisnuit cu care ai trait toata viata si sa pui in aplicare o idee considerata inca „traznita” de catre multe persoane.

Noi te sustinem in orice astfel de activitate cu produsele adecvate, pentru ca tu sa devii cu adevarat mesterul pe care ti-l doresti. Intra pe site-ul Accemob si pune in cos toate accesoriile necesare pentru a-ti transforma casa intr-una de vis. Nu uita, ai parte de transport gratuit la comenzile de peste 1.000 lei!