Tot ce trebuie sa stii despre un sistem de deschidere prin apasare

Fie ca vorbim despre mobila din bucatarie, birou sau dormitor, sistemul de deschidere prin apasare simplifica orice activitate. Acesta a aparut pe piata cu scopul de a oferi omului o varianta eficienta ce sa usureze viata cotidiana. Cum functioneaza un sistem de deschidere prin apasare? Citeste in continuare pentru a afla toate detaliile necesare!

Ce este un sistem de deschidere prin apasare?

Un sistem de deschidere prin apasare este o structura prin care mobilierul se deschide prin asistenta mecanica cu ajutorul unei simple atingeri. Acesta este potrivit pentru sertare, usi, sisteme prin ridicare sau sisteme de extragere. Pentru inchidere, este suficient ca frontul sa fie impins usor, in orice loc. Sistemul este potrivit pentru manevrarea declansata de mana, cot, genunchi, sold sau orice parte a corpui iti permite aceasta actiune. In plus, mecanismul ramane complet functional chiar daca deschidem usile, sistemele de ridicare sau sertarele cu mana, fara a lasa sistemul sa se declanseze.

De ce sa alegi un sistem de deschidere prin apasare?

Exista numeroase motive pentru care un sistem de deschidere prin apasare este varianta perfecta pentru locuinta ta. Bineinteles, ca acestea pot fi subiective in functie de nevoile si dorintele fiecaruia. Totusi, va prezentam cateva motive care speram sa te convinga sa alegi un astfel de sistem.

1.       Mobilierul tau capata un aspect modern si minimalist

Stim ca manerele sunt importante pentru aspectul mobilierului tau. Totusi, lipsa acestora poate crea un spatiu dominat de accente moderne, iar mobila ta va fi pusa in valoare pana la cel mai mic detaliu, de la culoare pana la forma.

2.       Este o alegere practica

Daca alegi un sistem de deschidere prin apasare, iti garantam faptul ca viata ta se va simplifica mai mult decat ai crede. Nu ne crezi? Iti propunem cateva situatii in care vei aprecia o astfel de decizie.

·         Cand ambele maini sunt ocupate, vei reusi sa deschizi orice dulap sau sertar din locuinta ta cu o simpla atingere.

·         In timpul curateniei, vei uita de orele pierdute in care indepartai urmele de pe si din interiorul manerelor. Dintr-o singura miscare ai curatat orice obiect de mobilier.

·         In timpul sesiunilor de gatit, mainile sunt de cele mai multe ori ude sau murdare. Stim ca faci compromisuri si deschizi un sertar, chiar daca stii ca in final vei ajunge sa cureti manerele. Ei bine, cu ajutorul unui sistem de deschidere prin apasare, mainile tale nu vor atinge mobila daca nu vrei asta. Cu putin agilitate si minim efort, vei obtine tot ce ai nevoie fara a lasa urme inestetice si greu de curatat. 

3.       Iti ofera libertatea dorita pentru accesorizare

Am stabilit anterior ca lipsa manerelor va oferi intregului ansablu de mobila un aspect minimalist. Care este concluzia? Ei bine, intr-o astfel de situatie iti poti da frau liber imaginatiei fara grija unei supraincarcari vizuale. Obiectele de mobilier simple si monocromatice merg mana in mana cu accesoriile de efect din punct de vedere al nuantelor sau chiar al aspectului. Alege obiectele preferate fara griji!

Daca te-am convins ca sistemele de deschidere prin apasare sunt varianta potrivita pentru locuinta ta, te asteptam pe site-ul Accemob. Intra aici pentru a descoperi accesoriile potrivite pentru a simplifica orice activitate. Descopera cu incredere sistemul de deschidere prin apasare!