Redecoreaza-ti locuinta cu cateva trucuri simple

Tuturor ne vine din cand in cand cheful de a schimba cateva ceva prin locuinta. Totusi, desi ne dorim sa avem o casa precum cele din revistele glossy, bugetul ne pune piedica de cele mai multe ori. Fireste, exista si metode de a aduce un plus de stil, eleganta sau modernism, care nu trebuie sa iti goleasca complet buzunarele. Accemob este mereu alaturi de dorintele si nevoile tale, asa ca astazi vrem sa iti spunem cum sa iti redecorezi locuinta cu cateva lucruri simple.

Cosuri pentru organizare

O casa ordonata este o casa mai spatioasa si mai primitoare. Poate ca nu iti dai seama, dar dezordinea taie din spatiul liber al unei case, iar inghesuiala astfel creata te oboseste si iti reduce din creativitate. Cosurile sunt ideale pentru a organiza diversele lucruri, indiferent daca vorbim despre bucatarie, baie, debara sau hol. Aceste cosuri pot fi atasate in coloana, in dulapuri de tip vertical, variind in functie de dimensiuni. Pe site-ul Accemob gasesti diverse modele, care sa se potriveasca cu spatiul din camerele tale.

Chiuveta moderna

Te uiti atent la bucataria ta si nu stii exact ce ai putea schimba pentru a aduce un plus de stil si a schimba estetica intregii incaperi. Poate ca nu este necesar sa schimbi inca piesele de mobilier sau aparatele electrocasnice, care sunt inca perfect functionale. Ce ai spune daca ai schimba doar chiuveta? Te intrebi cum poate o simpla chiuveta sa faca o asa de mare diferenta? Trebuie doar sa arunci o privire la Chiuveta din compozit ovala cu sifon si preaplin de la Accemob, ca sa intelegi de ce o recomandam. Aspectul modern si materialele premium din care este realizata, fac din aceasta chiuveta centrul de interes al intregii bucatarii.

Cuierul metalic

Cuierele reprezinta o necesitate in fiecare locuinta, dar ce ar fi daca acestea si-ar depasi scopul practic pentru care au fost create si ar dobandi si un aspect estetic? Afla ca acum este posibil acest lucru, cu modelele de cuiere de la Accemob. Poti opta, de exemplu, pentru un model de cuier mic cu prindere ascunsa, negru sau un model de cuier metalic mare cu prindere ascunsa, nuanta zinc periat. Acestea aduc un aspect modern, minimalist oricarei locuinte, avand si avantajul unor preturi extrem de avantajoase. Care este modelul tau preferat?

Suporturile pentru haine

De cate ori nu te-ai enervat, deoarece nu mai aveai spatiu in dressing pentru toate hainele tale? Iti intelegem perfect problema. Totusi, sa achizitionezi inca un dulap, sau un dulap mai mare nu poate fi intotdeauna o solutie, din pricina lipsei de spatiu din locuinte. De aceea, venim cu o idee stralucita: suportul de pantaloni extensibil cu extractie totala si amortizare, nuanta Antracit iti poate oferi un plus de spatiu intr-un mod total neasteptat. Suportul poate fi montat pe sine, in interiorul dressingului si poate fi utilizat pentru depozitarea ordonata si eficienta a tuturor perechilor tale de pantaloni. Nu doar ca vei obtine mai mult spatiu, dar te vei bucura si de pantaloni perfect calcati, ori de cate ori ai nevoie de ei.

Ce zici, te-am convins ca poti realiza schimbari in locuinta, fara sa cheltuiesti o avere? Daca esti curios in legatura cu gama de accesorii Accemob, te invitam sa arunci o privire la produsele disponibile pe site!