Care sunt accesoriile de care are nevoie orice mester priceput

Chiar daca esti un mester experimentat sau poate ca este prima data cand incerci sa fixezi o balama, ai nevoie, fara doar si poate, de un set de accesorii fara de care reparatiile prin locuinta sunt imposibil de realizat. Nu stii ce sa alegi atunci cand mergi la cumparaturi intr-un magazin de specialitate? Noi te ajutam sa nu mai mergi nepregatit si sa iti faci temele de acasa. Afla impreuna cu Accemob care sunt accesoriile de care are nevoie orice mester priceput. Accesorii mobila de la Accemob.

Ruleta Hafele

Stii vorba aceea care spune ca un mester priceput este cel care masoara de mai multe ori si taie doar o singura data? Pentru noi aceasta zicala este extrem de importanta si credem cu tarie in sensul ei. De aceea, primul lucru pe care iti recomandam sa il incluzi in noua ta trusa de scule este ruleta. Pe site-ul Accemob poti gasi o ruleta marca Hafele, disponibila in dimensiuni de 3 sau 5 metri, la preturi de 18, respectiv 24 de lei. Alege-o atent pe cea care iti va fi mai utila.

Surubelnita Hafele

O, nu, esti in mare graba si tocmai observi ca una dintre balamalele sifonierului tau s-a defectat. Nu ai timpul necesar si nici uneltele care iti trebuie pentru a remedia aceasta problema, dar nu te ingrijora. Am pregatit pentru tine, pe site, surubelnita Hafele PZ2, cu o lungime de 150 mm. Cu ajutorul acesteia vei putea fixa orice balama decide sa isi mai faca de cap. Stim ca nu poti refuza o oferta buna, asa ca poti achizitiona noua ta surubelnita de la noi, cu numai 14 lei.

Trusa cu 10 biti

Nu stii ce sunt bitii si de ce ai nevoie de ei in viata ta? Da-ne voie sa te lamurim. Bitii reprezinta capete de surubelnita, pentru toate tipurile si dimensiunile uzuale de suruburi. Acum te poti bucura de un set de 10 biti intr-o trusa Bit Box Slit si suport magnetic. Astfel ii poti depozita in mod practic, in cutia usor manevrabila. Bitii sunt usor de identificat si au o buna angrenare in capuld e surub, prin magnetii integrati in adaptor.

Folie stretch

Care este cel mai important pas pe care trebuie sa il faci inainte sa te apuci de reparatii prin locuinta? Fireste, sa ambalezi si sa acoperi totul cu multa atentie, pentru a nu strica nimic. Pentru asta ai nevoie de folia stretch manuala 23 mic., de 1,5 kilograme. Aceasta te va ajuta sa iti protejezi obiectele de praf, murdarie, lovituri sau zgarieturi.

Adeziv pentru sticla

Te-ai apucat de reparatii prin locuinta sau doar ai nevoie sa iti exprimi talentul intr-un mod productiv? Noi iti oferim o mana de ajutor cu adezivul transparent pentru lipire sticla, care poate fi utilizat cu succes pentru a lipi orice tip de sticla ai nevoie. Repara vaza preferata a mamei sau fa un proiect din bucatile de sticla ramase dupa ce ai spart un pahar din set.

Mesterii priceputi isi fac cumparaturile de la Accemob. Intra si tu pe site si vezi ce iti lipseste din trusa!