Oare poti avea vreodata suficiente haine sau suficient spatiu pentru piesele tale vestimentare ”insuficiente”. De aceea, daca nu erai convins deja de nevoia unei schimbari in locuinta ta sau daca erai in cautarea unui semn cum ca ar fi cazul sa iti transformi spatiul de depozitare intr-un dressing, acesta este semnalul pe care il asteptai. Afla in continuare, cu Accemob, cum iti poti transforma casa!
Dressing de tip built-in
Un dressing poate avea diferite dimensiuni si poate fi amenajat sau incorporat in orice loc disponibil al casei tale, fie acesta o intreaga incapere sau un singur perete. Dressingul built-in este alcatuit din rafturi, suporturi, bare de sustinere din lemn sau metal si dispus de cele mai multe ori in fata unui perete pe care se afla si o oglinda. Cu mobilierul potrivit, spatii de depozitare si dulapuri inalte pana in tavan, poti personaliza pana la cele mai mici detalii viitorul spatiu destinat in exclusivitate hainelor, pantofilor si accesoriilor tale. Umerasele sunt de o importanta cruciala in designul unui dressing perfect pentru nevoile personale, deoarece imbracamintea ta va fi pastrata in cele mai bune conditii, departe de amenintarea cutelor si va fi mereu accesibila, mereu la vedere, facilitand alegerea cu usurinta a outfit-ului pe care urmeaza sa il porti in cursul zilei.
Dressing de tip walk-in
Aceste tipuri de dressinguri sunt mult mai spatioase si incapatoare, cel mai adesea ocupand o intreaga incapere, ceea ce inseamna ca pot fi amenajate folosind piese de mobilier precum scaune, canapele, masute de frumusete si alte elemente de design interior. Diferenta dintre un dressing build-in si unul walk-in se regaseste in dimensiunile spatiului folosit, insa asemanarile sunt mult mai numeroase. Ambele contin in ansamblul lor oglinzi, dulapuri de dimensiuni mici spre medii sau foarte inalte, rafturi, suporturi sau bare de sustinere pentru umerase (acoperite sau nu de o prelata) cuiere si compartimente fara usi, pentru a facilita vizibilitatea si a permite cu usurinta accesul.
Nu exista un spatiu prestabilit in locuinte pentru integrarea unei asemenea garderobe, ceea ce inseamna ca pot fi intalnite in absolut orice camera. In general, inainte de a construi un dressing se urmaresc nevoile personale ale proprietarilor, ceea ce inseamna ca zonele cele mai comune in care se regasesc asemenea spatii sunt:
- Dormitorul
Pentru a facilita accesul catre garderoba, dormitorul este unul dintre cele mai intalnite spatii in care putem asambla cateva dulapuri si rafturi (sau ne putem folosi de orice incapere se afla cat mai aproape de dormitor). De cele mai multe ori fostele debarale sau spatii de depozitare inchise sunt primele transfomate in dressinguri.
- O alta camera
Un dressing amenajat dupa propriul gust si propriile nevoi, intr-o camera separata de restul casei, poate suna precum un vis devenit realitate pentru cei mai multi dintre noi. Deoarece nu ne putem permite intotdeauna un spatiu extra care sa contina doar o garderoba, de cele mai multe ori exista variante precum integrarea unui birou pentru home office mobilierului, in asa fel incat sa putem utiliza aceeasi camera in mai multe moduri. Avand in vedere faptul ca piesele vestimentare pot fi mascate cu ajutorului unei prelate, colegii nostri nu ar suspecta niciodata utilitatea multipla a unei singure incaperi.
- Holul
De cele mai multe ori, pe hol se regasesc mai mult dulapurile inchise, pentru a da impresia de spatiu si pentru a proteja piesele vestimentare de privirile oaspetilor. In dressingul din hol este mult mai convenabila depozitarea hainelor groase si a pantofilor, acestea fiind elementele de care avem nevoie chiar inainte de a iesi pe usa.
Am reusit sa te convingem ca dressingul ar fi alegerea potrivita pentru tine? Intra pe site-ul Accemob sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0735.710.126, si impreuna iti vom transforma locuinta in caminul la care visezi!