6 locuri in care poti amplasa rafturi, pentru a te bucura din plin de spatiu de depozitare

Spatiul e intotdeauna deficitar cand suntem fortati sa ne inghesium intreaga viata in doar cateva zeci de metri patrati, prin urmare, daca nu putem extinde suprafata, ce putem face este sa adaugam rafturi.

Daca nu te-ai gandit pana acum la toate metodele care exista pentru a-ti maximiza suprafetele de depozitare, articolul Accemob de astazi a fost scris special ca sa te indrume. Citeste in continuare si afla unde poti amplasa rafturile construite de tine sau cumparate din magazinele de mobila si bricolaj.

Deasupra usii

Fie ca e vorba de o intrare amplasata in coltul camerei sau nu, poti transforma spatiul de deasupra sa intr-un spatiu de depozitare modern si placut privirii. Aflate la granita decoratiunilor interioare, rafturile pentru carti sau folosite pentru a expune numeroase obiecte si articole care impodobesc cadrele usilor au ajuns sa fie din ce in ce mai des intalnite, in special in locuintele generatiei milienialilor.

Deasupra canapelei

Daca te asiguri ca ai suficient spatiu deasupra capului atunci cand stai confortabil pe canapea, cateva rafturi suspendate pe suprafata peretului din spatele acesteia vor face minuni. Daca esti genul de persoana minimalista, nu trebuie sa incarci foarte mult peretii, e suficient sa optezi pentru cateva polite, asezate chiar si asimetric (pentru a da senzatia de spatiu aerisit), pe care sa le inconjori cu lucrari de arta sau alte obiecte personale.

Deasupra caloriferului

Radiatoarele sunt minunate pentru ca ii dau casei tale un aer confortabil si calduros, dar si enervante, deoarece limiteaza locul in care poti amplasa mobilier. Recupereaza o parte din acest spatiu agatand rafturi deasupra sursei tale de caldura si asigura-te, in acest fel, si de noul aspect placut din punct de vedere estetic.

De-a lungul unui coridor

Daca esti fericitul posesor al unui hol lung, sau doar al unui hol, felicitari. Iti poti intinde un raft pe intreaga suprafata a peretului, cat mai aproape de tavan. Poti, de asemenea, opta pentru alte formule de asamblare a noului tau spatiu de depozitare, cu toate ca acesta ti-ar sta cel mai putin in cale, te-ar salva de griji si ar da un aer boem casei tale. Mai ales daca ai si ceva arta inramata dedesubt.

Deasupra televizorului

De obicei, orice piesa de mobilier are efectul de a infrumuseta spatiul din jurul electronicelor, mai ales daca e vorba de o biblioteca sau de cateva polite pe care pot fi asezate plante si flori.

Deasupra dulapurilor suspendate din bucatarie

Depozitarea deasupra dulapurilor nu este nimic nou, insa daca mai adaugi si un raft la 10 cm distanta de actualul spatiu de depozitare, vei crea un efect demn de revistele pentru decoratiuni interioare. Acest rafturi pot reprezenta spatiul perfect pentru plante si vesela, ori chiar volume de bucate.

Vrei sa afli mai multe despre cum poti profita la maximum de intreg spatiul disponibil din casa ta? Citeste si: 

Unde poti monta un cuier in locuinta

Afla care sunt tipurile de dressing ideale pentru locuinta ta

Afla cum iti poti mobila dormitorul cu o simpla saltea