Sfaturi si idei pentru amenajarea holului

Cum arata holul de intrare din casa ta? Un spatiu destinat depozitarii de geci, haine folosite zilnic, umbrele, chei si incaltaminte? O incapere practic neobservata in care nu petreci prea mult timp? Sau o zona data uitarii, pentru ca este doar un hol? Daca raspunsul este afirmativ, atunci prinde cateva idei cum sa-ti amenajezi holul astfel incat cele doua minute pe zi petrecute in hol sa devina mai placute. Sau, altfel spus, vei intelege cum sa transformi aceasta mica incapere in propria ta carte de vizita!

Spatiul pe verticala trebuie utilizat

Daca dimensiunile holului din casa ta lasa de dorit si esti obligat sa manevrezi printre geci si incaltaminte ca sa ajungi in alta camera, atunci indreapta atentia spre pereti. O parte din obiectele asezate pe podea le poti muta pe perete. Alege dulapuri si rafturi suspendate, precum si cuiere montate pe perete. Astfel, in spatiul creat poti gandi o masa pe picior bistro si un suport de incaltaminte.

Feroneria conteaza

Nu incarca prea mult holul cu usi pe balamele clasice. Sfatul nostru este sa ai unul sau, daca iti permite spatiul, mai multe dulapuri cu un sistem de deschidere culisar. Astfel, ai dulap, servanta sau chiar o comoda cu usi culisante si, desigur, spatiu economisit. 

Cuiere potrivite

Pe langa estetic, nu uita de utilitatea holului. Daca nu ai suficient spatiu, singura solutie ramane cuierul atasat de perete sau chiar usa. Daca alegi aceasta varianta, nu incarca cuierul cu haine pe care nu le porti prea des. De altfel, transformi holul intr-o camara.

Alege accesoriile

Nu trebuie sa-ti lipseasca oglinda din hol. Opteaza pentru oglinda de mari dimensiuni si o sursa de lumina suspendata de pod sau incorporata pe marginea oglinzii. Uita de monotonie, decoreaza peretii cu tablouri, pune o masuta pentru chei, banuti si alte obiecte marunte, iar usile de la dulap, servanta sau comoda asambleaza-le cu manere ingropate sau conform stilului ales de tine. 

Pastreaza ordinea

Daca diminetile devin o provocare in a gasi cheile, fularul, incaltamintea sau geaca potrivita, cu siguranta trebuie sa-ti reamenajezi holul. Mentinerea ordinii in hol este obligatorie. Pentru ca aceasta obligatie sa devina realitate, foloseste cuiere pe perete si rafturi suspendate. Alege culori deschise pentru hol si adauga obiecte de iluminare.

Zona confortabila

Incaltatul si descaltatul devine mai confortabil daca te asezi. De aceea, pune in hol un taburet, o bancheta sau un scaun dupa stilul zonei si bucura-te de confortul holului tau. De altfel, scaunul din hol va aduce o tenta mult mai eleganta acestei zone.

ACCEMOB te ajuta

Daca ti-au fost utile informatiile de mai sus si esti plin de inspitatie de a-ti reorganiza holul, alege produsele potrivite de la noi si bucura-te de rezultatul obtinut.

Cum sa integrezi portelanul in amenajarile interioare

De ce ai nevoie de un cuier?

5 motive sa alegi produsele Accemob