Picioare din metal sau picioare din lemn – ce sa aleg pentru mobilierul meu?

Atunci cand optezi pentru mobilier la comanda sau vrei pur si simplu sa faci modificari la mobila actuala, iei in considerare materialul din care sunt facute suporturile?

Azi, ne referim strict la picioare din lemn sau din metal. Pe care sa le alegi si de ce? 

Nu neglija sprijinul

Asa cum fiecare dintre noi avem nevoie de sprijin in viata noastra din cand in cand, asa si mobilierul necesita picioare pentru suport. 

Dupa ce ai stabilit in familie ca sunt necesare niste schimbari la capitolul mobilier pentru sufragerie si, sa zicem, ati hotarat sa comandati o canapea, trebuie sa considerati si tipul de picioare care s-ar potrivi cel mai bine.

Lucruri de luat in considerare

In primul rand, toata lumea se va gandi la cost. Pretul este de multe ori factorul decisiv atunci cand o familie pune in balanta eventuale noi achizitii. In cazul suporturilor pentru mobilier, preturile sunt mult mai mici decat cele pentru piesa de mobilier in sine.

Rezistenta este, asa cum iti imaginezi, alt factor hotarator. Bineinteles, aici metalul obtine un avantaj fata de lemn. Totusi, daca vei trata canapeaua cu grija atunci cand o folosesti sau o muti, rezistenta suporturilor nu ar trebui sa fie o problema. In majoritatea cazurilor, suporturile depasesc durata de viata a canapelei.

Ce fel de podea ai conteaza enorm. Daca ai parchet, picioarele din lemn sunt de preferat, cele din metal riscand sa zgarie podeaua.

Gustul ar fi cam ultimul factor de luat in considerare. Adica, ramane la alegerea ta, unii preferand designul rece al metalului, altii preferand aspectul rustic al lemnului.

Concluzii

Accemob iti ofera cea mai larga varietate de suporturi pentru mobila, asa ca doar intra in magazinul nostru online si alege. Preturile mici si materialele de inalte calitate te vor convinge cu siguranta.

Articol scris de DigitalPoint

https://accemob.ro/2020/04/03/mentine-ti-bucataria-practica-si-cu-design-de-calitate/