Cum sa amenajezi biroul pentru orele online

Date fiind conditiile actuale, scoala nu se mai desfasoara in modul care ne era fiecaruia atat de familiar. In prezent orele se desfasoara in regim online, atat pentru cei din clasele primare, cat si pentru studenti. Desigur, acest aspect nu trebuie sa ii descurajeze pe tinerii invatacei din a aprofunda si a studia la fel de sarguincios ca pana acum. Pentru a le da o mana de ajutor si a le crea un spatiu optim pentru invatat, le poti organiza locul in care isi vor petrece orele „la scoala”. In articolul de astazi de la Accemob iti propunem idei despre cum sa amenajezi biroul pentru orele online.

Spatiu pentru carti

Un mic invatacel are nevoie in primul rand de carti, pentru fiecare materie studiata si nu numai. Pentru ca aici vorbim despre un numar impresionant de carti, este nevoie de amenajarea unui spatiu special destinat pastrarii acestora. Daca doresti sa apelezi la o solutie mai la indemana decat clasicele dulapuri, iti sugeram montarea rafturilor. Acestea pot fi montate aproape oriunde, de-a lungul unui perete, chiar si aproape de tavan. Mai mult, deoarece rafturile nu au usi, cartile vor fi intotdeauna la indemana celui mic, cu minimum de efort. Daca doresti sa te ocupi chiar tu de procesul de montare, gasesti pe site-ul Accemob o serie intreaga de accesorii destinate fixarii rafturilor.

Sertare pentru rechizite

De la pixuri, pana la ascutitori si radiere, copiii detin un numar impresionant de rechizite. Pentru a-l ajuta si a-l invata sa pastreze ordinea, monteaza sertarele la indemana sa. La Accemob gasesti, de exemplu, sertarul metalic TEKFORM DRAWER, care se monteaza in doar cateva minute, si care dispune de o glisare lina si silentioasa. Astfel, cel mic va avea parte de un spatiu de depozitat incapator si usor de accesat.

Scaunul

Copiii trebuie sa mentina constant o pozitie corecta a spatului, deoarece coloana lor vertebrala se afla in proces de formare. Pentru a-i asigura postura dreapta, este necesar sa ii oferi un scaun confortabil, din care sa isi poata desfasura activitatea in timpul orelor. Un scaun cu rotile este cea mai utila si la indemana optiune in acest caz. Achizitioneaza rotilele ideale pentru scaun de pe site-ul Accemob, la preturi extrem de avantajoase, precum rotila dubla cu flansa metalica si frana de la SEBAS.

Organizarea cablurilor

Cablurile incurcate reprezinta un impediment, nu doar pentru adulti, ci si pentru copii. Pentru a evita accidentele care implica diverse fire care provin de la prelungitoare sau aparate electronice, da-ne voie sa iti recomandam trecerea pentru cabluri de la Accemob. Aceasta este confectionata dintr-un material plastic, si se poate monta pe birou, pentru o trecere ordonata si sigura a cablurilor care provin de la laptop, calculator sau lampa de birou.

Manere si cuiere

Fireste, atunci cand vine vorba de camera celui mic, trebui sa iei in calcul si accesorii aspectuoase, nu doar practice. Cu acest scop am introdus categoriile de cuiere si manere pentru copii. Acestea pot fi montate cu usurinta pe corpurile de mobilier sau pe perete. Mai mult, sunt extrem de placute din punct de vedere vizual, datorita culorilor vii si personajelor animate pe care le infatiseaza. Copilul tau le va indragi pe loc. Le gasesti pe site.

Scoala acasa nu trebuie sa fie un motiv de tristete pentru cei mici. Ajuta-l pe micul tau invatacel sa exceleze, amenajandu-i un spatiu potrivit pentru studiu. Gasesti la Accemob o parte dintre accesoriile ideale pentru transformarea unei camere obisnuite intr-un loc ideal pentru a invata. 

Ghidul Accemob pentru alegerea chiuvetei perfecte

5 motive sa alegi produsele Accemob

Tot ce trebuie sa stii despre un sistem de deschidere prin apasare