Cum sa accesorizezi o bucatarie mica

Vrei sa coci o tava de fursecuri, sa pregatesti cina pentru familie si sa depozitezi alimentele pe care tocmai le-ai achizitionat. Totusi, iti dai seama ca nu ai spatiu suficient pentru toate obiectele pe care vrei sa le introduci in bucataria ta. Nu este un capat de lume sa detii o bucatarie mica, ci doar ai nevoie de un sistem de organizare bine pus la punct, pentru a optimiza in mod eficient tot spatiul de care dispui. Invata astazi, impreuna cu Accemob, cum sa accesorizezi o bucatarie mica.

Depoziteaza pe verticala

Atunci cand spatiul din jurul tau este limitat, iti mai ramane doar sa te uiti in sus. Depozitarea pe verticala a devenit din ce in ce mai populara, in special in cazul familiilor cu copii mici sau in cazul persoanelor care nu dispun de suficient loc in casa. Coloana standard p-u cu amortizare dispune de 5 cosuri pe care le poti umple dupa bunul plac. Astfel alimentele tale, precum pungile de paste, orez sau faina, borcanele de gem sau chiar aparatele electrocasnice de mici dimensiuni, precum un blender sau un mixer vertical, isi vor gasi locul in acest dulap extrem de practic, fara a taia din spatiul bucatariei.  

Optimizeaza spatiul din dulap

Stii dulapul acela de sub chiuveta, care ar putea avea extrem de mult potential, dar care se risipeste in realitate? Noi avem incredere ca orice spatiu, oricat de mic sau complicat ar fi, poate sa fie exploatat. Mecanismul p-u dulap de colt LeMans IKONA Ardesia pe 2 nivele te poate ajuta in aceasta privinta. Uita de rafturile clasice si alege acest mecanism modern care se „ascunde” in dulap si iese la iveala ori de cate ori ai nevoie, cu minimum de efort.

Dozeaza detergentul de vase

De cate ori nu ai dat peste sticla de detergent de vase, doar pentru ca nu statea intr-un loc potrivit? Sau poate ca nu ai gasit un loc pentru aceasta, deoarece spatiul nu permitea acest lucru. De acum sticla de detergent de vase nu te va mai deranja nici macar vizual, deoarece iti prezentam dozatorul incastrabil H240mm. Acesta te va ajuta sa dozezi cantitatea optima de detergent atunci cand speli vase, fara sa ocupe din spatiu sau sa deranjeze feng shui-ul incaperii.

Exploateaza colturile

Simti uneori ca ai putea profita mai mult de colturile din bucatarie, dar nu stii cum anume sa faci asta? Nimic mai simplu, atunci cand ai la dispozitie suportul suspendat de colt 320×320 mm, din otel cromat in ½ nivele, de la Accemob. Acesta se poate monta pe perete, chiar in coltul bucatariei, deasupra mobilierului si te poate ajuta sa depozitezi borcane sau recipiente pentru condimente, fara ca acestea sa iti stea in drum.

Reinventeaza depozitarea gunoiului

Atunci cand te gandesti la depozitarea gunoiului presupui ca nu poate fi vorba de nimic revolutionar, nu-i asa? Fireste, noi tinem sa te contrazicem si sa iti prezentam cosurile de gunoi QUBIKA, cu corpuri de 300/400/500 mm, pe glisiere Grass, care se pot monta in interiorul unui dulap, fiind mascate astfel, fara a deranja vizual sau a te incurca.

Acum este mai usor ca niciodata sa optimizezi spatiul redus. Intra pe site-ul Accemob si alege dintre cele mai potrivite accesorii mobila

Citeste si:

De ce sa alegi albul pentru decorarea locuintei tale

De ce sa alegi rafturile pentru bucataria ta

5 accesorii esentiale intr-o locuinta noua