Afla cum poti integra un cos de gunoi cu deschidere automata in locuinta ta

Este imposibil de negat faptul ca atunci cand cumparam sau inchiriem o casa, unul dintre primele aspecte care ne intereseaza se afla in stransa legatura cu numarul spatiilor de depozitare existente, ori de posibilitatea ca acestea sa fie adaugate ulterior.

Aceste spatii de depozitare vin, de obicei, sub forma dulapurilor si rafturilor si, in functie de numarul camerelor de care dispune locuinta noastra, putem avea chiar suficiente dulapuri in care sa camuflam si un cos de gunoi metalic, cu montare direct pe usa.

Aceste cosuri de gunoi, pentru confortul locatarului, pot fi integrate in urmatoarele camere:

In bucatarie

In majoritatea cazurilor, containerele sunt plasate in spatele usii dulapului de sub chiuveta. Cu putina inventivitate, acestea pot fi foarte usor integrate si in interiorul dulapului inalt, menit sa reflecte imaginea frigiderului din bucataria ta, in scopul simetriei, sau poate fi mascat de orice alt dulap, indiferent de marime. In cazul in care bucataria ta vine cu o debara, cosul de gunoi metalic poate fi prins direct de usa acesteia. Aceasta abordare nu iti va stanjeni accesul si va oferi un aspect mult mai ordonat incaperii.

Daca, de exemplu, bucataria ta are un bar sau o insulita, alcatuita din blaturi, cu dulapioare in mijloc, te poti folosi si de acestea pentru a ascunde cosul de gunoi.

In baie

Fie ca e vorba de dulapiorul de sub chiuveta, sau de cel inalt in care iti depozitezi prosoapele si celelalte produse de igiena, cosul de gunoi metalic poate fi prins, in doi timpi si trei miscari de usa spatiilor tale de depozitare.

In spalatorie

Camera magica in care se afla masina de spalat, uscatorul si cateva dulapuri pentru hainele curate sau murdare, si produsele de curatat, reprezinta locul ideal pentru a ascunde un container metalic. Foloseste-te de usa spatiului de depozitare cel mai incapator din spalatorie, fixeaza cosul metalic si bucura-te de beneficiile oferite de prezenta unui spatiu de colectare a obiectelor ce trebuiesc aruncate, fara a trebui sa te mai deplasezi pana la cosul principal de gunoi.

Un alt beneficiu al containerelor multiple consta in evitarea umplerii cosului de gunoi pana la refuz.

Pe hol

De asemenea, pentru a-ti usura viata, cosul de gunoi poate fi ascuns in interiorul dulapului de pe hol, la o miscare distanta de a fi luat pentru a fi aruncat, inainte ca tu sa iesi pe usa. Deoarece holurile dispun, in general, de o multime de spatii de depozitare, acesta poate fi locul perfect.

In birou

Avand in vedere faptul ca in aceasta zona iti petreci foarte mult timp alaturi de papetarie, o multime de obiecte de scris, facturi, acte si documente oficiale si asa mai departe, sugestia noastra e sa tii mereu aproape un cos de gunoi metalic, pentru a-ti pastra sanctuarul intelectual ordonat.

Accesand sectiunea „Produse”, a magazinului online Accemob, vei fi intampinat de o varietate de cosuri de gunoi, de diverse dimensiuni si modele, care pot fi montate direct pe o usa, si care functioneaza pe baza unui sistem de deschidere automata. Oferta este prietenoasa tuturor buzunarelor, iar livrarea are loc in toata tara!