Afla care sunt cele mai populare culori pentru decorarea peretilor sufrageriei in 2021

Cand vine vorba de alegerea culorilor pentru camera de zi, trebuie luate in considerare mai multe aspecte, cum ar fi mobilierul si texturile deja prezente, pentru a ne asigura de faptul ca aceastea se potrivesc intr-un mod armonios. In articolul de astazi iti vom prezenta cateva culori si combinatii care vor fi utilizate in acest acest an in domeniul decoratiunilor interioare, pe care le vei putea folosi drept sursa de inspiratie.

Multe stiluri au devenit o tendinta in ultimii ani, cand vine vorba de amenajarea interiorului cladirilor si locuintelor, insa nu multe dintre ele au trecut testul timpului. De aceea, de multe ori tindem sa uitam ca lucrul pe care ni-l dorim este un decor simplu, confortabil, care sa ne faca sa ne simtim cu adevarat ca acasa. De aceea te sfatuim sa nu te complici prea mult, ci sa te distrezi alegand culorile viitoarei tale camere de zi si sa o faci doar daca nuantele iti vor castiga cu adevarat simpatia, nu pentru ca sunt la moda.

Continua sa citesti articolul Accemob de astazi pentru a afla care sunt culorile carora ar trebui sa le acorzi mai multa atentie anul acesta.

Nuantele de verde

Exista mai multe companii de vopsele care inca de anul trecut au facut preziceri cu privire la culorile care vor fi folosite in casele din 2021. Fara indoiala, culoarea verde a ramas favorita de mai multe sezoane si va continua sa fie prezenta in vietile noastre inca multa vreme. Doar nuantele de verde s-au schimbat anul acesta.

  • Sage green

Acest ton este folosit in continuare foarte mult. Sage green este un verde pastel clasic, amestecat cu un gri neutru. Poti opta, totusi, pentru o nuanta de verde mai putin pastelata pe care sa o aplici pe un singur perete pentru a amplifica efectul vizual.

  • Green foliage

Culoarea vegetatiei este folosita foarte mult si in decorarea interioara a locuintelor. Ofera multa prospetime si pozitivitate.

  • Bluish green

Bluish green reprezinta o alta nuanta frumoasa de verde care, amestecata cu albastru, creeaza o compozitie eleganta in mediile in care este folosita. Consideri ca aceasta combinatie s-ar potrivi de minune in sufrageria ta? Si noi la fel!

Nuantele pastelate

Poti adauga o paleta „jucausa” in living, cu culori precum galben Minion, verde lime sau albastru.

Griurile si culorile pe care le poti folosi in combinatie cu nuantele acestora

Culorile neutre, precum gri, bej sau crem reprezinta cateva dintre tendintele principale ale acestui an. Cand vorbim despre culori neutre, ne referim la culori decorative armonioase, care permit posibilitatea combinarii cu orice alta.

  • Gri + alb sau bej

Griurile pot fi folosite in toate nuantele lor, de la foarte palide la nuante pastelate, pana la gri-ardezie inchis.

  • Gri cu nuante de oranj

Camera de zi este, fara indoiala, cel mai utilizat spatiu din casa, deoarece acolo are loc o buna parte din activitatile zilnice, fie ca este vorba de intalniri, maraton de filme sau doar program de relaxare pe canapea alaturi de o carte buna. Din acest motiv, poate fi benefic si pentru sanatea ta psihica sa obtii un spatiu confortabil si atractiv, folosind culoarea gri drept predominanta si adaugand cateva detalii in culori izbitoare, de exemplu, portocaliu sau rosu.

  • Gri cu rosu

Te vei simti precum personajul principal dintr-un film care te invata sa iubesti viata, cu o asemenea sufragerie, garantat.

  • Gri cu galben

Galbenul te va ajuta sa oferi o pata de culoare spatiului minimalist si elegant pe care il vei crea, in locuinta ta, folosind mai multe nuante de gri.

  • Gri cu verde

Aceasta combinatie te va relaxa intotdeauna dupa o zi lunga de munca, iti va odihni ochii si iti va incanta simturile, amintindu-ti de frumusetile lumii care pot exista in afara casei tale. Intr-o astfel de sufragerie iti vei putea planui aventurile si vei face o multime de oameni fericiti. Vei vedea.

Pentru mai multe sfaturi despre decoratiuni interioare, intretinerea mobilierului sau a locuintei, accesorii si noi trend-uri intra pe site-ul Accemob, in sectiunea Blog si citeste articolele. Site-ul Accemob este, de asemenea, si un magazin online de unde poti comanda accesorii de mobila si feronerie, care livreaza in toata tara.