Idei de depozitare pentru spatii mici

Cum sa organizezi toate acele lucruri marunte pe care le-ai adunat de-a lungul timpului? Cum sa pui totul in ordine, atunci cand ai parte de foarte putin spatiu la dispozitie? Nu trebuie sa arunci din lucrurile care inseamna mult pentru tine sau care iti sunt indispensabile in viata de zi cu zi.

Exista numeroase solutii pentru crearea unor spatii de depozitare, chiar si pentru cele mai mici locuinte. Accemob iti propune cateva idei, pe care le poti pune in aplicare chiar in propria locuinta. Ti-am starnit curiozitatea?

Rafturi

Atunci cand casa este mult prea mica pentru toate obiectele pe care le detii, iti dai seama ca rafturile pot deveni cele mai bune prietene ale tale.

De-a lungul peretilor

Un spatiu total neglijat, se poate transforma usor si rapid intr-un instrument de depozitare perfect. Monteaza rafturi simple, continue de-a lungul peretilor, dar nu foarte aproape de tavan. Le poti folosi pentru a gasi locul unor lucruri pe care nu le folosesti foarte des, si care nu trebuie sa fie mereu la indemana, cum ar fi cutii, cartile deja citite, sau chiar obiecte decorative. Gasesti pe site-ul Accemob o gama variata de suporturi pentru rafturi, care sa iti faca munca mai usoara si sa ofere rezultatului final o tusa de eleganta. 

Rafturi tip scara

Cu siguranta ai vazut in filme sau pe internet, acele scari din interiorul unor case, care sunt transformate in dulapuri. Desi o asemenea idee necesita un spatiu destul de mare, afla ca o poti adapta si pentru o locuinta mica. Poti construi rafturi suprapuse pana in tavan, iar cele de la baza sa fie iesite in exterior, ca niste trepte, care sa te ajute sa ajungi la cele de sus. Un asemenea raft este ideal pentru coltul unei camere, salvand spatiu pretios.

Bare din metal

Barele din metal sunt extrem de utile intr-un dressing, deoarece te ajuta sa iti pastrezi hainele intr-un mod ordonat. Ce-ai zice daca ai monta cateva pe usa dulapului sau pe o laterala a acestuia? Le poti folosi pentru a-ti aseza perechile de pantaloni sau esarfele, in acelasi sifonier in care credeai ca nu mai incape nimic. Arunca un ochi pe Accemob si alege ce se potriveste cu nevoile tale. 

Sub pat

Daca ai un pat mai inalt, nu lasa spatiul de sub el sa se iroseasca. Construieste cateva rafturi simple sau adauga cutii de depozitare, pentru a umple locul acela despre care nu stiai ca poate fi atat de util. Poti alege sa depozitezi lenjerii de pat si paturi voluminoase sau chiar hainele in afara sezonului.

Combina-le

Bucataria este mai mereu aglomerata din cauza vaselor care nu-si gasesc locul. Ce-ar fi daca te-ai folosi atat de rafturi, cat si de bare, pentru a crea un spatiu de depozitat aparut de nicaieri? Poti monta un raft pe perete, pe care sa asezi tot felul de vase, iar dedesubt poti adauga o bara cu carlige, de care sa agati toate canile care nu mai incapeau in dulap.

 Indiferent de dimensiunile casei tale, poti reusi sa iti depozitezi toate lucrurile, fiind inventiv. Amenajeaza spatiile ignorate si neutilizate, cu trucuri simple si minimum de efort. Iti punem la dispozitie o gama variata de accesorii, tu trebuie doar sa te lasi ghidat de imaginatie.

https://accemob.ro/2020/05/12/cum-alegi-manerele-si-butonii-pentru-mobila-ta/